Wie is Patrick Ernes?

Wie is Patrick Ernes?

Ik ben geboren en getogen in het Zuid-Limburgse Bocholtz. Na mijn middelbare schoolopleiding te hebben afgerond en diverse baantjes te hebben gehad, bereikte ik een punt in mijn leven dat deze levensinvulling mij te weinig voldoening gaf.
Het helpen en iets te kunnen betekenen voor mensen komt bij mij op de eerste plaats. Als iemand zich beter voelt na een paar behandelingen dan ben ik ook heel blij met het positieve resultaat.

Ik startte in het Belgische Kessel de 3-jarige opleiding tot Shiatsu-therapeut. Aanvullend heb ik nog de vereiste medische cursus volgens de HBO-plato-richtlijnen gevolgd (anatomie, fysiologie, pathologie en psychosociale basiskennis) zodat mijn Nederlandse cliënten de therapievorm via het aanvullende pakket van de zorgverzekeraar grotendeels vergoed krijgen.
Vanaf 2009 is in mijn huidige woonplaats Vaals mijn shiatsuprakijk gevestigd. De praktijk is een begrip in de regio.
Cliënten hebben baat bij de behandelingen en ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Drukpuntmassage Ernes
Burgemeester Rhoenstraat 16
6291 KN Vaals
Telefoon: 06-13975804
E-mail: drukpuntmassage-ernes@home.nl

logo-nvst