Wat is een blokkade?

Blokkades dagen je uit om jezelf te zijn

Je hebt geen idee wat je zo heeft geraakt. Je weet niet eens dat het ongeluk, het ontslag, het overlijden van een familielid, de breuk met een vriend of een operatie een grote indruk op je heeft gehad. Misschien is er wel een geheim dat op je drukt. Misschien is er schaamte en zijn er onbesproken regels die je nooit mag zeggen. Misschien is daardoor de connectie met jezelf verbroken. Laat mij jou begeleiden en je helpen in dit innerlijke proces dat tot nu toe tot jou behoorde.

Steeds vaker ontstaan er conflicten omdat we aan hogere verwachtingen moeten voldoen. Wie zichzelf vervormt wordt daar op afgerekend. Verborgen emoties kunnen veel schade aanrichten. Pijn leert ons over wat we liever niet onder ogen willen zien. Ooit is iets begonnen of in werking gezet. Er is een eerste oorzaak. Je kunt het symptoom wel weg snijden, maar de blokkade verdwijnt daardoor niet. We zijn zelf verantwoordelijk. Genezing komt van binnen uit. Blokkades dagen je uit om jezelf te zijn. Het genezingsproces is eigenlijk een herinneringsproces. Weten wie je bent, daar gaat het om.

Durf open te staan voor verandering en krijg weer vat op je eigen leven.

Ik wil graag jouw vertrouwenspersoon zijn. Met behulp van shiatsu komen we al een heel eind in het bewustzijns- en genezingsproces. Want lichaam en geest zijn één.

Grijp deze kans!

Drukpuntmassage Ernes
Burgemeester Rhoenstraat 16
6291 KN Vaals
Telefoon: 06-13975804
E-mail: drukpuntmassage-ernes@home.nl

logo-nvst